Comunicació

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola presenta una nova aplicació per a dispositius mòbils

El programa es pot instal·lar gratuïtament al telèfon mòbil

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha posat en marxa una nova aplicació per als telèfons mòbils. El programa integra un ampli ventall de notificacions relacionades amb els serveis municipals com avisos, notícies, incidències, bàndols, agenda, telèfons d'interés, xarxes socials, ràdio municipal online, informació sobre comerços, associacions, empreses, turisme, senderisme, rutes, gastronomia, allotjaments, museus, patrimoni, monuments, tradicions, festes, l'oratge o el medi ambient.

La nova app per a dispositius mòbils és més eficient que l'anterior, ja que integra els serveis d'informació i afig prestacions noves adaptades a les possibilitats dels telèfons actuals.

D'aquesta manera, amb l'aplicació que posa a disposició dels veïns la regidoria de Noves Tecnologies es redueixen els costos de l'anterior sistema d'avisos per SMS que ara passen a utilitzar el sistema integrat push.

El programa es pot instal·lar gratuïtament al telèfon mòbil a través de les plataformes Android i iOs. La manera més senzilla de descarregar l'app és utilitzar el codi QR que apareix als cartells informatius editats per l'Ajuntament de Banyeres de Mariola. La regidoria ha informat que en els propers dies l'aplicació pot tindre alguna modificació per millores, ja que es troba en període de proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia