entrevista
Josep Altayó parla de les Caves Abadia de Montserrat
L'abadia de Montserrat ha llançat al mercat el seu propi cava, un brut reserva. Per parlar-ne, avui assisteix al programa L'illa de Robinson Josep Altayó, director general d'ARSA (Agrícola Regional SA), l'empresa que gestiona tot el recinte del santuari. Aquest nou cava complementa la gamma de licors de Montserrat –Aromes, Crema Catalana, Licor d'Avellana, Ratafia, Anís i Herbes–, que des del 2011 aquest grup elabora a la fàbrica Anís del Mono, a Badalona. Està previst que en el primer any es produeixin aproximadament cinquanta mil ampolles, que seran elaborades a les Bodegues Mont Marçal i que les comercialitzarà el Grup Osborne. Un tret característic d'aquest cava de Montserrat és el disseny de l'etiqueta: el marc exterior té forma circular i reprodueix l'orla d'un dels vitralls de la basílica de Santa Maria, i la silueta del massís montserratí corona el conjunt. D'altra banda, la xapa de l'ampolla serà de col·lecció.