El Mocador presenta el treball de l'Associació Passió per Sagunt

L'associació cultural El Mocador ha organitzat una xarrada i una exposició centrades en el treball realitzat per l'associació saguntina Passió per Sagunt, en reconeixement a la seua tasca de recuperació patrimonial a partir de representacions teatrals. Aquesta ha recuperat l'obra Passió en viu, que es representa durant la Setmana Santa i també Destrucció de Sagunt, de Pemán i Rodrigo, la qual sols s'ha representat tres voltes a Sagunt pels anys cinquanta i setanta, i enguany.

La xarrada, a càrrec de membres de l'associació Passió per Sagunt, tindrà lloc el 18 de novembre a les 20 hores a la sala d'actes del Consell Agrari, a la plaça La Trinitat. A continuació, al casal de la falla s'inaugurarà una exposició sobre indumentària i material gràfic de Destrucció de Sagunt.

Aquestes activitats s'emmarquen en la programació que al llarg de tot l'any desenvolupa El Mocador, centrada en les llegendes i tradicions del Camp de Morverdre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.