Art

Jove talent blanenc

Quatre joves artistes de Blanes, Ucraïna i Barcelona van inaugurar divendres al vespre, a la Casa Saladrigas, la sisena edició de la sèrie d’exposicions que l’Ajuntament de Blanes organitza periòdicament per donar a conèixer creadors emergents. Joves talents V.6, que es pot visitar fins al 27 de maig, inclou obres de Carlota Mollet, Brenda Caballero, Eduard Kryga i M. Àngels Maresma, tots ells amb diferents visions, molt personals, de la il·lustració i la pintura, desenvolupades amb diverses tècniques. L’acte inaugural va estar encapçalat pel tinent d’alcalde de Joventut i Educació, Blai Vinaixa, acompanyat per altres regidors i regidores i per una nombrosa presència de familiars i amics dels quatre artistes participants.

Carlota Mollet, una barcelonina de 29 anys lligada a Blanes des de la seva infantesa, hi presenta Intensitat, amb retrats de dones segures i independents, i paisatges de l’Índia, al costat d’uns esbossos figuratius.

Brenda Caballero va néixer fa 26 anys a Blanes, mostra il·lustracions de moda i retrats de personatges, apostant per la moda com a forma de comunicació no verbal.

Nascuda a Blanes fa 25 anys, M. Àngels Maresma hi presenta Perfils, un projecte d’il·lustració molt personal, amb 36 retrats on els personatges sempre apareixen de perfil.

Eduard Kryga va néixer a Ucraïna fa 25 anys i actualment resideix a Blanes. Hi aporta una quarantena d’il·lustracions de diferents formats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia