cultura

Els animalistes desmenteixen el regidor de Santpedor

La Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) –que ha engegat una campanya per eliminar les vaquetes de la festa major– ha desmentit les declaracions que el regidor Agustí Comas va fer sobre l'acte. En concret, va dir que “fins ara no hi havia debat al poble sobre aquest tema”.

La PAS assegura que “el debat existeix des de fa temps” i, per demostrar-ho, s'ha remuntat al 2004, quan afirma que l'Ajuntament –aleshores governat per ERC i CiU, i amb Laura Vilagrà d'alcaldessa– va debatre la possibilitat d'eliminar la festa. Vilagrà, però, ha matisat que aquell any del que es va parlar va ser d'introduir eines per augmentar el benestar dels animals i la seguretat del tancat on corren les vaquetes, “que és el què havíem de garantir com a administració”.

La PAS també ha fet referència a les declaracions de Comas sobre la procedència de la gent que integra la plataforma –va dir que no sabia si eren del poble– i ha afirmat que “el 90% som de Santpedor i la resta, de Manresa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia