Teatre

Entrades a la venda al Teatre de Salt

El Teatre de Salt ha posat a la venda les entrades per a tres espectacles de la temporada 2018, que es presentarà íntegrament el pròxim 19 de desembre. Es tracta de dos dels grans èxits de la nova programació, que arriben a les comarques gironines després de recollir bones crítiques i èxit de públic en les respectives temporades a teatres de Barcelona.

En primer lloc, el 3 de febrer (21 h) es podrà veure La calavera de Connemara, un espectacle d’un dels dramaturgs contemporanis de més èxit: l’irlandès Martin McDonagh. Dirigida per Iván Morales, és una comèdia d’humor negre amb un repartiment de luxe, encapçalat per Pol López i Oriol Pla, plena de referències a Irlanda i els seus costums.

En segon lloc, el 23 de març (20 h) es programa Rhümia, la segona part de l’aplaudit espectacle Rhum. La mateixa família de pallassos i artistes de carrer –Joan Arqué, Jordi Martínez, Roger Julià i Pepino Pascual– porten una obra delicada i poètica amb l’humor com a fil conductor. Un muntatge per a tots els públics que ha estat guardonat amb el Gran Premi BBVA al millor espectacle de circ dels premis Zirkòlika 2016. Per a aquest espectacle es posa a la venda un forfet familiar que inclou dues entrades per a adults i dues per a nens a un preu reduït.

Finalment, també estan a disposició les entrades d’Els pastorets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia