Teatre

programació de teatre

El Teatre de Bescanó obre el 2018 amb 14 espectacles de teatre, música i circ

S’hi podran veure les obres ‘Pluja’, ‘Adossats’, ‘Mala broma’, ‘El vestit pop de l’emperador’ i ‘El comediant’

Hi actuaran Los Mustang, Obeses i Blaumut

El Teatre de Bescanó inaugurarà el 14 de gener, amb un concert de l’històric grup barceloní de rock Los Mustang (18 h, 20 i 23 euros), la programació del primer quadrimestre del 2018, que inclourà un total de 14 espectacles de teatre, música i circ fins a final d’abril. En l’apartat musical, hi haurà també els concerts de Blaumut, el 18 de febrer (18 h, 19 i 22 euros); el trio Wom, dins del Black Music Festival, el 18 de març (21 h, 6, 10 i 12 euros), i Obeses, que hi presentarà el seu nou disc, Tornen els herois, el 22 d’abril (18 h, 13 i 15 euros).

Pel que fa al teatre, el 27 de gener arribarà a Bescanó Pluja (21 h, 12 i 15 euros), una proposta de proximitat amb la pianista i compositora Clara Peya i el multidisciplinari Guillem Albà –titelles, teatre gestual i visual– que va rebre el premi Innovació a la Fira de Titelles de Lleida i va quedar finalista en els premis Max 2017.

Per al 10 de febrer s’ha programat La calavera de Connemara (21 h, 26 a 30 euros), una comèdia negra de l’angloirlandès Martin McDonagh, dirigida per Iván Morales i interpretada per Pol López, Marta Millà, Oriol Pla i Xavi Sáez. El 24 de febrer Cascai Teatre hi representarà El comediant (21 h, 12 a 18 euros), dirigida i interpretada per Marcel Tomàs i que es va estrenar a Temporada Alta.

El 10 de març s’hi podrà veure Cabareta (21 h, 12 a 18 euros), un cabaret “en clau de dona” produït pel festival Grec, amb Maria Molins i Bárbara Granados encapçalant el repartiment. El Teatre de Bescanó també aposta pel teatre amateur, amb El testimoni, adaptació del clàssic d’Agatha Christie que el Teatre Centre d’Arbúcies oferirà el 7 d’abril (21 h, 4 i 6 euros).

Tancaran la programació Mala broma, una comèdia negra de Jordi Casanovas dirigida per Marc Angelet i interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, el 24 de març (21 h, 12 a 18 euros); l’espectacle d’acrobàcies i dansa Des-hábitat, de Vaivén Circo –Premio Nacional de Circo 2016–, el 15 d’abril (18 h, 8 a 12 euros), i Adossats, un text de Ramon Madaula sobre les relacions familiars dirigit per Jordi Casanovas i protagonitzat per Jordi Bosch i Carles Canut, el 28 d’abril (21 h, 26 a 30 euros).

La programació infantil i familiar es concentra en dos diumenges a les 12 del migdia: el 4 de febrer, la companyia PocaCosa Teatre, amb Meritxell Yanes i Elena Martinell, hi presentaran el divertit i musical Encantades (5 a 10 euros). El 4 de març, La Roda Produccions portarà a Bescanó el colorista musical El vestit pop de l’emperador (8 a 12 euros).

La campanya de descomptes, Qui no corre... vola!, s’ha tancat amb 640 entrades venudes de vuit actuacions. “El nostre objectiu és apropar el teatre a tothom”, diu el director del teatre, Quim Marcé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia