Teatre

CULTURA

El comiat de La Maña al Paral·lel

L’actor Fernando Esteso acompanya la vedet al Teatre Apolo fins al 14 de gener

La Maña aparca el seu món de revista, definitivament. No ho vol fer amb una gala tronada sinó amb una temporada al seu Paral·lel, on va descobrir la llibertat de ben jove, quan encara el franquisme tenallava el toc despreocupat i llibertí de les vedets i les còmiques. Lita Claver, La Maña, regenta el paper que li ha atorgat el públic de ser l’última gran vedet del Paral·lel. Aprofitant les vacances de Nadal, ha emparaulat una temporada al Teatre Apolo (en una sala que ja no governa Luis Colsada, però sí Ricard Reguant, un director que va debutar per l’impuls de l’empresari de l’espectacle barceloní) acompanyat de Fernando Esteso. Va ser amb la família d’aquest actor amb qui es va professionalitzar, tot i que des dels cinc anys ballava flamenc pels bars de Saragossa. Va ser amb la mort del seu pare, que ella va haver d’assumir el rol de portar diners a casa.

La Maña ha volgut acomiadar-se quan encara controla bé els seus ressorts. Va passar de bailaora a vedet per les seves llargues cames, ha dit algun cop, però ella, en realitat, se sent còmica, hàbil en la paraula i jugant amb les segones intencions tot ruboritzant divertidament allò respectable.

Serà fins al 14 de gener. A més de les entrades d’Esteso i La Maña, també hi intervé un duet acrobàtic, així com el Ballet Glamour Dance.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia