cultura

La imatge de l’Inund’art

El festival Inund’art, que tindrà lloc de l’1 al 3 de juny, ha presentat el cartell de la tretzena edició, dissenyat conjuntament per la fotògrafa Xènia Gasull (Dugudun) i l’artista Raquel Moron. Amb la imatge, les autores volen posar de manifest la importància de l’artista com a cercador i explorador de noves formes i llenguatges, així com la rellevància d’un espectador actiu que busca i explora aquests continguts. La proposta gràfica també transmet la voluntat del festival de ser un espai per gaudir, reflexionar o somiar a través de performances, accions, recorreguts sensitius o exposicions.

Més de 250 propostes d’artistes gironins, catalans i estrangers s’han presentat a la convocatòria d’enguany, de les quals els organitzadors d’Inund’art n’han seleccionat un total de 26, que formaran la programació d’aquest any, juntament amb 10 produccions pròpies del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia