cultura

El clam de les ‘big bands’

El Pícnic Jazz és una tradició consolidada. Aquest any tindrà lloc el dissabte 9 de juny al parc Monar de Salt i serà l’acte previ al Girona Jazz Festival que comença just l’endemà i s’allargarà fins al dia 17 de juny, amb Richard Bona com a cap de cartell.

Aquest pícnic musical, organitzat per Òmnium Gironès i la Fundació Casa de la Música, amb el suport de l’Ajuntament de Salt, el Girona Jazz Festival i l’Escola de Música Moderna de Girona (EMMG), tindrà un caràcter de mostra musical marcadament formativa i vol ser un aparador de diferents bandes sorgides de centres de formació musical de les comarques gironines.

Pels drets fonamentals

Obrirà aquesta sisena edició del Pícnic Jazz la Big Band per la Llibertat, un acte musical que vol aplegar músics d’instruments de vent per crear una gran formació de big band en un clam per la llibertat d’expressió i contra les retallades de drets fonamentals. Qualsevol saxofonista, trompetista o trombonista (els tres instruments principals de la big band) poden participar en aquest acte. Només cal que s’inscriguin i rebran les partitures per poder tocar els dos temes que es tocaran en la trobada. Les inscripcions es poden realitzar a través dels webs del Girona Jazz Festival o de la Fundació Casa de la Música , en els quals també es pot trobar el Manifest per la llibertat.

A continuació actuaran la Combo Trampolí de l’EMMG, la Big Band de l’Escola l’Energia de Palafrugell, Big Band de Blanes, La Moderna BigBand (EMMG) i DJ Crosstalk (Electroswing). Els assistents també hi trobaran diferents serveis complementaris com ara una barra de bar i foodtrucks on serviran menjar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA