Música

Santa música

Mazoni va obrir divendres, amb un ple total, la programació musical de la segona edició de La Santa

Fins al 26 d’agost hi actuaran també Manu Guix, Natxo Tarrés & The Wireless i Animal

La Santa , el gran espai estiuenc de lleure i cultura nascut l’any passat com La Santa Market, va obrir divendres la seva segona edició al Santa Cristina Horse Club amb l’actuació del músic bisbalenc Mazoni, que va aconseguir un ple total en la primera de les trenta-vuit nits seguides que estarà oberta La Santa, fins al 26 d’agost, amb entrada gratuïta.

Entre una àmplia oferta de gastronomia, copes, moda, tendències i activitats lúdiques per a totes les edats, destaca especialment la programació musical, amb actuacions diàries d’un ampli ventall d’estils. Per aquest escenari de Santa Cristina d’Aro, on ahir a la nit també es va programar l’actuació de la Fundación Tony Manero, per a aquesta tarda s’ha anunciat l’actuació d’El Pot Petit, actualment el grup més popular de la cançó infantil.

El mes de juliol es tancarà a La Santa amb les actuacions d’Alverd Oliva (dia 23), DJ Miqui Puig (24), Torn de Nit (25), Natxo Tarrés & The Wireless (26), Marcel Lázara i Júlia Arrey (27), Nil Moliner (28), Ivan i Laia Mulà, de La Voz Kids, i Pep Puigdemont (29), Yas & Ger Duet (30) i DJ Txarly Brown i DJ El Gordo del Puru, el 31 de juliol.

Durant el mes d’agost la música continuarà amb altres propostes ben diferents, entre les quals destaquen Mònica Maranillo, sorgida també de La Voz Kids (dia 3); el festival 40 Principales Summer Live (dia 6), amb Dani Fernández, Ana Mena, Bombai, Reyko, Rasel, Juan Magán, Bipolar, Manel Navarro i Doble Rombo; Landry el Rumbero, el 12; Tony Cayena, el 13; Merkado Negro, el 17; Manu Guix, el 18; Els Atrapasomnis, el 19; Gospel d’Aro, el 23, i Animal, el 26 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

circ

Les Nits de Circ inclouran cintes aèries a 8 metres del terra i forçuts de Mongòlia

roses
homenatge

Teresa Rovira i el centenari de la ‘Revista de Catalunya’

Barcelona
música

Pat Metheny i Kamasi Washington, al Festival de Jazz de Barcelona

barcelona
MIRADOR

De quan la línia de la vida es ressegueix des de l’art

la ciutat d’ideals

A propòsit d’exilis i llengua

equipaments

Comencen les obres d’ampliació de l’Arxiu Nacional de Catalunya

barcelona
Crítica

El gest alliberador d’una dona italiana

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA