Muro inaugura una exposició de Joan Fuster i els clàssics valencians

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Muro ha decidit tirar endavant amb la inauguració de l'exposició «Joan Fuster i els clàssics» que tindrà lloc en la sala d'exposicions Pintor Jover.

Aquesta exposició és una iniciativa d'Escola Valenciana, la càtedra Joan Fuster de la Universitat de València, la Fundació Bromera, i l'Ajuntament de Sueca amb la intenció de fomentar la lectura dels clàssics valencians.

L'exposició combina imatges amb textos de l'autor, i mostra la visió que tenia Joan Fuster sobre els clàssics del s. XV. La tria de textos ha estat realitzada per Víctor G. Labrado i Francesc Vera s'ha encarregat del disseny i la realització.

Al mateix acte, l'Escola Valenciana ens presentarà el Cd-rom interactiu «El cavaller Ausiàs Marc», coordinat també per l'escriptor Víctor G. Labrado. L'obra està destinada al públic en general, tot i que té un rerefons didàctic molt recomanable com a eina de treball per a l'ensenyança secundària i superior.

L'acte de presentació del Cd-rom d'Ausiàs Marc i l'exposició de «Joan Fuster i els clàssics» se celebrarà el dia 16 de març a les 20.30 a la Sala d'exposicions Pintor Jover, i l'exposició podrà ser visitada a la mateix sala fins el dia 11 d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.