Música

Platja, música i Damm

Love of Lesbian, La Iaia, Fundación Tony Manero, Els Catarres, Gertrudis i Doctor Prats actuen avui i demà al Bogatell en el ‘Mediterràniament’ d’Estrella Damm

La Iaia, avui, i Gertrudis, demà, clouen a la platja del Bogatell les gires dels seus últims discos

La música de la Mercè, en marxa des d’ahir, arribarà avui i demà a l’escenari més gran de la festa major de Barcelona: el Mediterràniament d’Estrella Damm, situat a la platja del Bogatell. Sis grups catalans –tres per dia– actuaran en un espai que posarà al descobert l’efervescència musical que, mitjançant diferents gèneres, viu el país. Avui serà el torn dels vigatans La Iaia (21:30 h), que clouran la gira de Tornar a ser u, el seu tercer disc, amb aquest concert; Love of Lesbian (23:30 h), un clàssic indie en plena celebració del seu vintè aniversari, i un dels grups de funk, groove i acid jazz més infal·libles de l’escena catalana: Fundación Tony Manero (01:30 h), que tot just fa uns mesos van publicar el seu nou disc: Lugares comunes.

Demà, l’escenari d’Estrella Damm recaurà en mans de tres grups capdavanters de l’actual escena festiva catalana: Doctor Prats (21:00 h), que tornen a la Mercè amb el seu tercer disc, Venim de lluny, amb el dubstep i l’electro swing com a nous ingredients de la seva coctelera; Els Catarres (23:00 h), més elèctrics que mai i disposats a fer ballar tothom amb les cançons del seu últim treball, Tots els meus principis, i èxits com ara Vull estar amb tu o El món és teu, i Gertrudis (01:00 h), que també han triat la Mercè per rematar la gira del seu últim disc, Ara volo alt.

L’antiga fàbrica Damm, al carrer Rosselló, un altre escenari emblemàtic de la Mercè, rebrà aquests dies actuacions del Festival BAM com ara les de La Bien Querida, La Estrella de David, Marina Herlop i Marina Gallardo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic