Música

L’electrònica sí que té espai

Joves promeses sorgides d’Eumes i artistes de renom actuaran a La Mercè

Fa temps que de l’escola Eumes de Girona sorgeix un bon planter d’artistes i productors de música electrònica. Un potencial que l’organització Electrona (promotora de concerts com els de Claptone a Sant Pere de Galligants i l’Escape in the Park a la Devesa) no vol desaprofitar i per aquest motiu han ajuntat forces amb la nova Associació Creativa d’Artistes (ACA), vinculada amb l’escola municipal, per tirar endavant La Mercè Experience, un esdeveniment musical que aplegarà el bo i millor dels artistes emergents sortits d’aquí amb professionals de primera línia.

La primera La Mercè Experience –amb voluntat clara de continuïtat, segons els seus impulsors– tindrà lloc el 15 de desembre al centre cultural La Mercè, on a partir de les 17.30 h començaran les actuacions d’un nombrós cartell de joves promeses i d’artistes reconeguts de la música electrònica, entre els quals destaquen els noms de Scoom Legacy, White Soxx, Agatha Pher i Raxon, que ompliran l’església i el claustre del segle XVI de La Mercè amb els seus ritmes.

Com bé destaca Joaquim Riera, representant d’Electrona, “amb el so i l’acústica de La Mercè, que són espectaculars, i la il·luminació podrem gaudir de les millors actuacions de la música electrònica underground del panorama actual”. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Carles Ribas, declara que Girona “s’ha de nodrir d’electrònica i d’avantguarda, com a ciutat oberta a tots els llenguatges”, alhora que vol posar en relleu que “la ciutat ha de ser llavor de les experiències culturals creatives i aquest esdeveniment vol ser això, perquè parla un llenguatge que un sector important de la població vol, entén i el vol viure, i per tant és imprescindible potenciar-lo”. Un pas més, com va voler destacar, en la voluntat de l’Ajuntament de potenciar la creació cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic