Arts escèniques

Festimams a Girona

Empar Moliner, Natza Farré, Toni Soler, Queco Novell, Toni Clapés i molts més fusionaran l’humor amb la cuina, del 2 de febrer al 16 de març, a l’AC Bellavista

El festival de gastronomia i humor Festimams es trasllada a Girona amb la voluntat de créixer. Després d’una primera edició a Arbúcies i una segona amb gran èxit de públic a Santa Coloma de Farners, els seus organitzadors –l’actor Fel Faixedas i el gastrònom Raül Cuadras– canvien d’emplaçament però mantenint la filosofia amb la qual va ser concebut aquest festival, que no és altra que “apropar als espectadors actors, presentadors, comunicadors i músics que tenen en comú la seva vis còmica, mentre s’està sopant”, destaca Faixedas. “Els espectadors, a més, poden interactuar obertament amb els artistes”, remarca.

El Festimams, que tindrà lloc durant els mesos de febrer i març, es farà aquest any a l’hotel AC By Marriott Palau de Bellavista i tindrà una programació excepcional de sis espectacles que asseguren la riallada i el bon àpat. Per començar, el 2 de febrer, Pep Plazas, el “padrí” del festival, que hi actuarà per tercera vegada, en aquesta ocasió amb un nou xou –Pep a banda– en què tindrà tres músics en directe i la col·laboració de la cantant de jazz Txell Sust. L’humorista enllaçarà les imitacions de cançons de tots els temps, des de Peret fins a Loquillo, passant per Bruce Springsteen o Serrat.

El dissabte 9 de febrer serà el torn de Periodisme i humor, amb un trio “explosiu” format per Empar Moliner, Natza Farré i Maria Xinxó, tres periodistes que utilitzen l’humor i la ironia en la seva faceta professional i que explicaran com veuen el món, la política i el feminisme actualment. Una setmana més tard, els prendran el relleu un altre trio de comunicadors nats, en aquest cas Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez, per fer una fusió de l’Està passant amb Polònia. El dissabte 2 de març, arribarà L’entrevista més boja, una conversa espectacle que protagonitzaran la parella Ricard Ustrell (periodista i conductor del Quatre gats) i l’actor i músic Àngel Llàcer, que es coneixen de fa temps. “Una perla que els assistents recordaran durant temps”, augura el director del festival. I el conductor de Al cotxe!, de TV3, Eloi vila, entrevistarà, el 9 de març, Toni Albà en la seva faceta més reial en un espectacle batejat com Sa majestat puja al cotxe.

Finalment, el presentador Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip de Versió RAC1 clouran, el 16 de març, la tercera edició del Festimams amb una actuació estel·lar en viu i en directe, sense haver de sintonitzar la ràdio.

Les entrades, que costen 55 euros (inclouen sopar i espectacle), ja es poden adquirir al web www.festimams.cat .

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Carles Ribas, ha destacat que el Festimams supleix el buit d’un tipus de festival actualment inexistent a la ciutat que fusiona humor i gastronomia, i hi ha afegit que la voluntat del consistori gironí és “’abraçar tots els àmbits de la cultura”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Músics d’Els Pets, Umpah-Pah, Sopa de Cabra i Lax’n’Busto homenatjaran Marc Grau

barcelona
CRÒNICA

Lucia Fumero enamora a Vic amb el seu ‘Folklore’

art

Sala Dalmau, 45 anys i com el primer dia

barcelona
còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA
música

Ramoncín i Marky Ramone actuaran a La Mirona, que obrirà el curs amb el segon Mirorock

salt
Cultura

Mor als 43 anys el DJ i productor musical barceloní Víctor Palomo

música

Les festes de la Mercè homenatjaran Zeleste amb un gran concert

barcelona
cinema

‘Segundo premio’, d’Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, lluitarà pels Oscar

Barcelona