Arts escèniques

Fitxatges al Festimams

La periodista Laura Rosel, els músics Judit Neddermann i Manu Guix i els humoristes Carles Xuriguera i Fel Faixedas són les noves incorporacions del cartell de Festimams, el festival que fusiona cuina i humor i que se celebrarà a la ciutat de Girona als mesos de febrer i març.

Les noves cares del Festimams se sumen al cartell que tenia, entre altres convidats, artistes i humoristes destacats del panorama audiovisual català. La periodista Laura Rosel, fins fa poc conductora del Preguntes freqüents (FAQS) de TV3, s’integrarà a la tertúlia Periodisme i humor, conduïda per Maria Xinxó, en què hi intervindran també Empar Moliner i Natza Farré. Les comunicadores explicaran com veuen el món, la política, el feminisme, la literatura, la ràdio o la televisió. L’espectacle, que es farà el 9 de febrer, inclourà també Judit Neddermann, que amenitzarà el sopar amb els seus temes. El cicle ja ha exhaurit les entrades per veure el muntatge de Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez, que tindrà lloc el 16 de febrer, i estan a punt d’esgotar-se també les de l’actuació que el 16 de març clourà el festival i que anirà a càrrec de Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip de Versió RAC1. Una altra de les cares noves serà Manu Guix, que se sumarà amb el seu piano a l’entrevista del periodista i conductor del programa Quatre Gats, Ricard Ustrell, a Àngel Llàcer, que tindrà lloc el dissabte 2 de març. I els humoristes Carles Xuriguera i Rafael Faixedas faran una intervenció en el xou del músic Pep Plaza, que inaugurarà el cicle el 2 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia