Música

Enderrock: els premis més populars

Uns 50.000 usuaris han participat en la votació popular de la 21a edició dels Enderrock , els Premis de la Música Catalana, la gala de lliurament dels quals tindrà lloc aquesta nit, a partir de les 20.45 h, a l’Auditori de Girona. La gala, que inclourà una desena d’actuacions exclusives –l’última confirmada és la de L’Últim Indi, el nou projecte d’Eduard Costa, exmembre d’Els Amics de les Arts–, serà emesa en directe per El Punt Avui TV i altres emissores vinculades a la Xarxa Audiovisual Local. L’emissora iCat en farà la transmissió radiofònica.

Els 50.000 votants d’aquesta edició representen un rècord absolut de participació en la història dels premis Enderrock. El rànquing de nominacions de la votació popular està liderat ara mateix per Els Catarres, amb cinc nominacions, i Doctor Prats i Alfred García, amb quatre. Buhos i Judit Neddermann arriben a la final amb tres nominacions.

Durant l’acte es lliuraran tant els premis decidits per la votació popular com els de la crítica, així com també altres guardons i reconeixements, entre els quals destaquen el premi Enderrock d’Honor que es lliurarà a La Trinca, en el 50è aniversari de la seva fundació, i el premi a la Trajectòria, que s’atorgarà a Joan Manuel Serrat. Presentada com és habitual per Xuriguera i Faixedas, la gala inclourà també les actuacions de Joan Dausà, la Companyia Elèctrica Dharma, Els Pets, Lax’n’Busto, Oques Grasses, Clara Peya, Porto Bello, Joan Rovira i Lildami amb Suu.

La consellera de Cultura, Laura Borràs, i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, assistiran a la gala dels Enderrock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia