Música

Bad Bunny, Lil Uzi Vert, The Matthew Herbert Brexit Big Band i Daito Manabe s’afegeixen al Sónar 2019

Els catalans Za! presentaran un nou espectacle amb l’estudi creatiu turc Ouchhh

El festival Sónar 2019 ha anunciat aquest dijous més de trenta nous artistes al seu cartell, entre els quals l’estrella del trap-pop global Bad Bunny i l’MC americà Lil Uzi Vert. També destaca The Matthew Herbert Brexit Big Band, que protagonitzarà la clausura del festival el 21 de juliol al Teatre Grec, o el tàndem novaiorquès Louie Vega & Honey Dijon (amb un set de 4 hores).

Altres artistes confirmats avui són els japonesos Daito Manabe i DJ Krush, el duet Acid Arab, o els catalans Za!, en aliança amb l’estudi creatiu Ouchhh per fer visibles les reaccions dels seus cervells mentre toquen. Tots aquests se sumen a la nòmina d’artistes prèviament anunciats pel festival, entre els quals, A$AP Rocky, Skepta, Disclosure, Arca, Vince Staples o Bad Gyal. El Sónar se celebrarà enguany del 18 al 20 de juliol a Barcelona.

El britànic Matthew Herbert serà una de les presències destacades de la propera edició del Sónar. El músic i productor torna al festival en aquesta ocasió com a protagonista del concert de clausura, que se celebrarà el diumenge 21 de juliol al Teatre Grec. Herbert presentarà el seu nou projecte The Matthew Herbert Brexit Big Band, una nova orquestra formada en resposta a la futura sortida del Regne Unit de la Unió Europea, amb més de 20 músics i que a Barcelona comptarà també amb el Cor Pilot de l’ESMUC (50 veus).

L’altra gran confirmació del dia és la de Bad Bunny (dissabte al Sónar de Nit), cantant i productor de Puerto Rico que ha esdevingut una estrella mundial amb un hip hop que barreja la tradició llatina i el ‘mainstream’ nord-americà. Bunny fusiona trap, pop i reggateón.

A més, el festival acollirà el debut a l’Estat de Lil Uzi Vert, una de les figures més rellevants i populars del trap i el nou rap americà.

D’altra banda, el japonès Daito Manabe presentarà un nou xou amb el doctor en neurociència de la Universitat de Kyoto, Yukiyasu Kamitani, amb què prometen fer visualitzar les emocions i els pensaments que es produeixen quan s’escolten determinats sons.

El festival també presentarà els artistes catalans Bad Gyal -prèviament anunciada- i Za!, presentant un show amb l’estudi creatiu turc Ouchhh anomenat ‘Superstrings’, en referència a la teoria de les supercordes i que mostrarà sobre la pantalla les ones cerebrals que es produeixen a temps real als cervells dels dos músics mentre estan tocant.

Al Sónar també hi actuaran alguns els noms estatals més destacats del moment, com Territoire, Berlinist, Diego Navarro, Lil Moss, Tutu, Fake Guido o els veterans Macromassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA
música

Ramoncín i Marky Ramone actuaran a La Mirona, que obrirà el curs amb el segon Mirorock

salt
Cultura

Mor als 43 anys el DJ i productor musical barceloní Víctor Palomo

música

Les festes de la Mercè homenatjaran Zeleste amb un gran concert

barcelona
cinema

‘Segundo premio’, d’Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, lluitarà pels Oscar

Barcelona

Juls publica ‘Papallones’, el primer single del seu àlbum de debut

GIRONA
TEATRE

La Sala Beckett s’abona a la comèdia àcida

BARCELONA
Música

Marc Lloret: “El sector musical català s’ha rejovenit a l’escenari i a les oficines”

VIC