Música

Adeu a la veu de Prodigy

Keith Flint, icònic cantant del grup britànic d’electrònica The Prodigy, va ser trobat mort ahir a la seva casa de Dunmow, al sud-est d’Anglaterra. Flint, que tenia 49 anys, s’hauria suïcidat, segons va indicar el seu company de grup, Liam Howlett, a través de les xarxes socials, tot i que la causa de la mort, ahir, no havia estat revelada encara de manera oficial. “En estat de xoc i amb profunda tristesa confirmem la mort del nostre germà i millor amic Keith Flint. Veritable pioner, innovador i llegenda. Se’l trobarà a faltar per sempre”, s’afegia, també, des del perfil oficial del grup.

Flint, que havia conegut Howlett en una rave party en la qual aquest últim exercia de discjòquei, va començar a The Prodigy com a ballarí i, a partir del 1996, ja va assumir funcions de cantant. És, sobretot, a partir d’aquella època quan The Prodigy van viure els seus moments de més èxit, gràcies a discos com The fat of the land (1997), temes com Breathe i Firestater i, sobretot, una actitud punka l’hora de fer música electrònica que es plasmava molt especialment en els seus directes. La banda ha venut fins ara 30 milions de còpies dels seus discos i, a Barcelona, havia ofert concerts a Razzmatazz (2004 i 2008), l’Estadi Olímpic (2009) i el Festival Cruïlla (2017). The Prodigy eren també un dels grups anunciats per actuar en el retorn, el pròxim juliol, del Doctor Music Festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia