Música

Dotze hores d’Espurnes

Joan Colomo i Xavier Calvet actuaran el 18 de maig en el festival llagosterenc

Ambiciós, eclèctic, gratuït, diürn, pròxim... Són alguns dels adjectius que es van utilitzar ahir per definir el festival Espurnes , en la presentació de la seva segona edició, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig al parc de l’Estació de Llagostera. A més dels noms ja anunciats, Les Anxovetes i Magalí Sare, també hi actuaran al llarg de les dotze hores que durarà aquest festival a l’aire lliure Joan Colomo, Xavier Calvet, Joan Masdéu, Marion Harper, Namina, els valencians Mireia Vives i Borja Carbonell, Ninus, Cesc i Els Carbonell, el duet format per a l’ocasió per l’actor llagosterenc Joanot Carbonell i el seu fill Sergi, teclista de Txarango, que hi presentaran un espectacle inèdit amb poemes i cançons “que han tingut un valor especial en les nostres vides, en bona part relacionats amb la lluita antifranquista”, va explicar Joanot, acompanyat a la presentació d’ahir per l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, i Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació, institució que ha incrementat la seva aportació econòmica al festival.

Totes les actuacions seran de petit format i, a diferència de l’any passat, “mai no coincidiran els concerts dels dos escenaris i es podran escoltar tots els grups”, com va remarcar Rocío Rodríguez, directora de La Tornada, la revista que coorganitza el festival amb el grup de pop-rock Sotrac. La programació musical es complementarà amb actuacions de circ, màgia i tallers per a totes les edats, a partir de les 11 del matí, i també hi haurà una fira d’entitats. Per promocionar el festival, aquest mes s’amagaran discos dels grups participants en llocs públics de la zona, que es podran localitzar gràcies a les pistes que es donaran a través de les xarxes, per poder participar després en un sorteig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia