Música

Dotze hores d’Espurnes

Joan Colomo i Xavier Calvet actuaran el 18 de maig en el festival llagosterenc

Ambiciós, eclèctic, gratuït, diürn, pròxim... Són alguns dels adjectius que es van utilitzar ahir per definir el festival Espurnes , en la presentació de la seva segona edició, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig al parc de l’Estació de Llagostera. A més dels noms ja anunciats, Les Anxovetes i Magalí Sare, també hi actuaran al llarg de les dotze hores que durarà aquest festival a l’aire lliure Joan Colomo, Xavier Calvet, Joan Masdéu, Marion Harper, Namina, els valencians Mireia Vives i Borja Carbonell, Ninus, Cesc i Els Carbonell, el duet format per a l’ocasió per l’actor llagosterenc Joanot Carbonell i el seu fill Sergi, teclista de Txarango, que hi presentaran un espectacle inèdit amb poemes i cançons “que han tingut un valor especial en les nostres vides, en bona part relacionats amb la lluita antifranquista”, va explicar Joanot, acompanyat a la presentació d’ahir per l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, i Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació, institució que ha incrementat la seva aportació econòmica al festival.

Totes les actuacions seran de petit format i, a diferència de l’any passat, “mai no coincidiran els concerts dels dos escenaris i es podran escoltar tots els grups”, com va remarcar Rocío Rodríguez, directora de La Tornada, la revista que coorganitza el festival amb el grup de pop-rock Sotrac. La programació musical es complementarà amb actuacions de circ, màgia i tallers per a totes les edats, a partir de les 11 del matí, i també hi haurà una fira d’entitats. Per promocionar el festival, aquest mes s’amagaran discos dels grups participants en llocs públics de la zona, que es podran localitzar gràcies a les pistes que es donaran a través de les xarxes, per poder participar després en un sorteig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona