Sagunt s'anticipa a l'homenatge a Enric Valor

Víctor Gómez Labrado imparteix hui una conferència sobre l'escriptor

El Gabinet de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Sagunt, s'ha anticipat als actes que a partir del mes de novembre de 2010 i al llarg del 2011 se celebraran en homenatge a l'escriptor Enric Valor amb motiu del centenari del seu naixement.

Els actes principals pivotaran sobre el seu nomenament com a Escriptor de l'Any 2011 per part de l'Acadèmica Valenciana de la Llengua en reconeixement a la seua labor en favor de la llengua dels valencians. Però hui mateix, 20 d'abril, a les 20 h, l'escriptor i investigador especialitzat en l'obra rondallística d'Enric Valor, Víctor Gómez Labrado, impartirà una conferència a la Biblioteca Cronista Chabret de Sagunt, titulada Palaus, tresors i jardins encantats (en les rondalles) d'Enric Valor.

Aquesta conferència forma part dels actes programats pel Gabinet de Promoció del Valencià amb motiu dels Premis Literaris «Ciutat de Sagunt» 2010, motiu pel qual també ha organitzat tres sessions d'animació a la lectura a càrrec de l'actor Sergi Juesas, que tindran lloc els dies 21 al Centre Cívic de matí i el 26 d'abril a la sala d'actes del CP Cronista Chabret per a tots els escolars de tercer curs d'Infantil de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic