El col·lectiu artEnred exposa en el castell d'Alaquàs

La mostra s'emmarca dins la celebració de V Congrés d'Història de l'Horta Sud i estarà fins al 25 de juny

La sala La Torre del castell d'Alaquàs acull fins al 25 de juny l'exposició Al-Mirarte. L'Horta Sud, una mostra col·lectiva d'art multidisciplinari emmarcada dins dels actes de celebració del V Congrés d'Història de l'Horta Sud, que té per objectiu mostrar a la ciutadania la riquesa de la comarca i acostar la cultura i l'art en tots els seus vessants a la població.

L'exposició està formada per l'obra de seixanta artistes pertanyents al col·lectiu arteEnred i presenta un ampli espectre cultural que conjuga història, art, geografia, llengua, etnologia, cultura popular i altres vessants relacionats amb la comarca. El catàleg de la mostra, patrocinat per Caja Mediterráneo, ha sigut realitzat també per donar a conéixer la bellesa de la comarca i per convertir-se, a més, en un manual didàctic per a estudiosos, historiadors i investigadors. La mostra es pot visitar en el monument de dilluns a dissabte de deu a dos de la vesprada i de cinc a nou de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.