Música

La jove Carole King a Montreux l’any 1973

Universal ha presentat Live at Montreux 1973, que recull en format DVD i compacte el primer espectacle fora dels EUA de la mítica compositora i intèrpret Carole King. Llançat per primera vegada, aquest xou va ser enregistrat dos anys després del llegendari àlbum Tapestry –cal recordar que el tema It’s too Late es va mantenir a les llistes durant sis anys consecutius– i un mes després del llançament de Fantasy.A començaments dels setanta, Carole King estava en un dels zenits de la seva carrera: amb el seu primer marit, Gerry Goffin, van signar temes per algunes estrelles de l’època, com Shirelles i Drifters.

A partir d’aquí, King decidiria anar en solitari i interpretar els seus propis èxits, en un estil que podia derivar de la cançó d’autor al funk o al blues. En paral·lel a ser la compositora preferida de moltes estrelles del pop, King arrencaria una carrer en què aquest deliciós concert a la mítica capital del jazz, Montreux, és un cim. Mestra en tantes coses, King és la persona que tothom voldria tenir d’amiga, a part d’una artista de totes les èpoques, com demostra en aquest gran concert. Els que ho vulguin degustar hi trobaran It’s Too Late, I Feel The Earth Move, You’ve Got A Friend, Believe in Humanity i Corazón. Magistral!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA