Els escolars d'Alaquàs participen en el programa «Anem al teatre»

La campanya, que es realitza en l'Auditori Nou, pretén aproximar l'art escènic als més menuts La campanya, que es realitza a l'Auditori Nou, pretén aproximar l'art escènic als més menuts

Vora 3.000 escolars dels set col·legis d'Alaquàs passaran per l'Auditori Nou al llarg d'aquesta setmana per participar en la campanya «Anem al Teatre», que promou l'Ajuntament junt amb diversos consistoris de l'Horta. Amb aquesta iniciativa, assentada fa anys en la comarca, es busca l'objectiu d'aproximar el teatre als més menuts, per iniciar-los en aquesta forma d'oci amb obres adequades a les seues edats. Les representacions a Alaquàs van començar el dimarts 27 d'abril i finalitzaran el 4 de maig. Al llarg d'aquests dies, els escolars han pogut gaudir de l'obra El Secret del Xocolate, de Gòrmic Teatre, i de Adivinaguas, de PTV CLOWNS. Els propers dies 3 i 4 de maig, els xiquets i xiquetes assistiran a l'obra Tras la escoba, de Barré Teatre.

La campanya està adreçada a l'alumnat d'educació infantil i de primària dels set col·legis d'Alaquàs: González Gallarza, Sanchis Almiñano, Bonavista, Vila d'Alaquàs, Mare de Déu de l'Olivar i Mare Josefa Campos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.