Art

El tapís torna a La Mercè

El taller de tapís torna aquest curs a l’ Escola Municipal d’Art de Girona , després d’un any sense fer-se, i ho ha fet amb un èxit d’inscripcions, perquè les dotze places previstes ja estan ocupades. L’encarregat de fer les classes a les aules del centre cultural La Mercè serà el mestre Josep Maria Bernabeu i Serret (Celrà, 1964), conegut amb el nom artístic de Babeus, que es va introduir en el món del tapís també a La Mercè, entre el 1987 i el 1990, amb el professor Carles Delclaux. Durant tres dècades de carrera artística, Babeus ha creat més de 200 tapissos i ha exercit la docència a Celrà, Flaçà, Vidreres, Hostalric, Porqueres i el seu taller al barri gironí de Pont Major.

Els dotze alumnes que formen el primer grup d’aquesta nova etapa del taller faran classes tres tardes a la setmana durant vuit mesos. L’aula disposa de quatre telers antics perquè els alumnes aprenguin a teixir i, al mateix temps, coneguin les possibilitats i limitacions de la tècnica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.