Cinema

Las Vegas portarà cinema comercial al centre de Figueres des d’avui mateix

Es reobre amb la nova entrega de Star Wars i, per festes, es veurà Jumanji II i Frozen II

El nou gestor assegura que oferirà el que demani l’espectador

Els cinemes Las Vegas es reobriran avui amb l’estrena de la nova entrega de Star Wars, El ascenso de Skywalker. La gestió de les sales del carrer Sant Pau de Figueres estarà a mans de l’empresa Picking Spi, que va signar la setmana passada un contracte d’explotació per deu anys amb el propietari. En aquesta primera setmana es projectarà també Jumanji: siguiente nivel, Frozen II (en català) i Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho... ahora?

El responsable de Picking, Víctor Lafuente, va manifestar ahir en la presentació que l’empresa està especialitzada en la gestió de cinemes al centre de la ciutat i que la seva “política” és “programar el que la gent demani”. L’aposta dels nous gestors, doncs, és el cinema comercial, sense oblidar altres propostes. En aquest sentit, Lafuente va assegurar que el cinema col·laborarà amb les escoles, i també amb l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI).

L’entesa és molt recent i, per tant, l’Ajuntament, que ha facilitat el traspàs amb l’antic gestor, Ventura Pons, i el nou gestor han de madurar encara els detalls. “Cal acordar un conveni d’usos, però hi hem de treballar més”, va assenyalar l’alcaldessa, Agnès Lladó, present en l’acte d’anunci de la nova gestió, que va remarcar que la reobertura és “a cost zero” per a l’Ajuntament.

Els cinemes Las Vegas obriran inicialment cada dia. Fins i tot durant aquestes festes, els dies assenyalats en vermell al calendari també estaran oberts, tot i que el dia de Nadal, el 31 i l’1 hi haurà alguna sessió, de les tres que es faran per dia, que no es programarà. Víctor Lafuente admetia que potser després de festes es plantejaria tancar un dia a la setmana, però que aquesta era una decisió que no estava presa. La nova empresa ha recuperat els quatre treballadors que s’havien quedat sense feina en cessar l’activitat l’anterior empresa gestora. Els nous gestors s’han trobat un imprevist quan han descobert que hi havia una paret per insonoritzar de la sala gran. Víctor Lafuente va assegurar que pròximament parlarien amb els veïns per explicar-los que solucionaran al més aviat possible aquesta circumstància. De moment se suprimirà la darrera sessió per evitar molèsties als veïns.

LA DATA

Des. 2029
Contracte.
El contracte de lloguer del local és per deu anys, segons va explicar ahir Víctor Lafuente.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia