Música

‘Soul’ del segle XXI

Ben L’Oncle Soul, el grup PBUG i Hannah Williams & The Affirmations actuaran en el Black Music Festival

Tres grans noms del soul actual, el francès Ben L’Oncle Soul i les formacions britàniques Hannah Williams & The Affirmations i PBUG, actuaran en la 19a edició del Black Music Festival , que tindrà lloc del 6 al 29 de març de 2020 en diversos escenaris de Girona, Salt i altres localitats. Prèviament ja s’havien anunciat les actuacions dels australians The Cat Empire, el 29 de març a La Mirona, amb Lucy Lu, i del grup de jazz fusió instrumental Snarky Puppy, que actuarà el 21 de març a l’Auditori de Girona. Aquest col·lectiu musical ha guanyat tres premis Grammy en els seus quinze anys d’existència.

Hannah Williams & The Affirmations, formació encapçalada per una de les millors veus femenines del Regne Unit, presentarà el 6 de març a La Mirona el seu tercer disc, 50 Foot Woman , amb el duet barceloní Aiala com a teloner. El 8 de març actuarà el cor Barcelona Gospel Messengers a La Sitja de Fornells, i el 13 de març PBUG , la nova sensació del funk-and-soul anglès, actuarà al centre cívic de Sant Narcís, amb el gironí Lets. El 20 de març, Ben L’Oncle Soul , un dels grans soulmen de la darrera dècada, actuarà a l’Auditori de Girona, i el mateix dia hi haurà una nit del col·lectiu de reggae Rise Up a La Mirona, amb Women Soldier i Hermano L & The Island Defenders.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona