Música

Neix a Cassà un festival de concerts en línia i en directe

Vizio, Violblast, Elisma, Big Black Rhino, Deldrac, Imperial Jade, Rock per a Xics o The Seventies són algunes de les bandes programades per al juny i el juliol

Els músics, grups i artistes en general han vist com tota la seva activitat ha quedat frenada en sec amb la suspensió de festivals, festes majors i actuacions amb públic assistent, seguint les normatives imposades per la crisi de la Covid-19. Davant aquesta situació, l’estudi de gravació 41dB Studio de Cassà de la Selva ha endegat una iniciativa per ajudar a promoure arreu la música que es fa aquí.

Es tracta de l’ Alleyfest , un festival o cicle de concerts en streaming i en directe des de l’estudi, que té l’objectiu de donar continuïtat i sortida a tota l’escena musical més propera, amb la màxima qualitat d’àudio i vídeo que ofereix l’estudi, i de manera remunerada per a totes les parts implicades a través de la compra d’entrades pel públic. Vizio, Violblast, Elisma, Big Black Rhino, Deldrac, Imperial Jade, Rock per a Xics, Erio, 11 Bis, Barrena i The Seventies són algunes de les bandes que hi ha programades per als mesos de juny i juliol.

Com explica Rubén Berenjena, un dels responsables d’aquest petit estudi de gravació, creació i producció musical que va començar la seva activitat el 2015, continuen buscant grups i artistes que vulguin seguir oferint el seu talent i els seus xous al públic que ja tenen o a un de nou que pugui venir aprofitant aquest nou format de concerts. “Aquesta és una gran oportunitat de poder continuar treballant amb qualitat i amb dignitat econòmica”, diu.

Entre altres possibilitats que ofereix Alleyfest, els espectadors podran gaudir de les transmissions en directe –i durant 30 dies– a través dels seus propis dispositius d’àudio i vídeo i també interactuar, fer comentaris, aplaudir, fer preguntes o demanar bisos a través d’un xat interactiu que el grup estarà veient en tot moment des d’una pantalla habilitada a la sala on es faran les actuacions, tot amb una qualitat professional i una il·luminació i escenografia personalitzades per a cada actuació. Aquest és el diferencial de qualitat que ofereixen, subratlla, respecte a les transmissions en línia per compte propi que es poden veure a les xarxes últimament. Sihi ha una bona acollida per part del públic en aquests dos primers mesos de concerts es podria ampliar la programació a l’agost, setembre i en endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Un incendi malmet part d’una exposició al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

salt
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós