Cultura

Sara Terraza i Aleix Cansell obriran demà la tercera edició d’El Terrat

El cicle de concerts estiuencs de Celrà inclourà també les actuacions de Toni Beiro, Diana’s Pipol, Sara Roy i Jordi Serradell, i un homenatge a JMa Uyà

El cicle de concerts estiuencs El Terrat de Celrà inaugura demà dissabte la seva tercera edició, amb l’actuació del duo format per Sara Terraza i Aleix Cansell (20.30 h). Tot i les estrictes mesures obligades per la covid-19, El Terrat oferirà sis vesprades musicals i culturals a l’emblemàtica fàbrica modernista de Celrà. Les entrades es poden comprar a través de la seva web ( elterratdecelra.com ) i tenen un cost únic de cinc euros. El Terrat és una iniciativa que han impulsat un equip de quatre joves del mateix poble amb la intenció d’aproximar la cultura al seu entorn més proper.

Aquest any hi participaran també el cantant Toni Beiro, que actualment viu a Celrà (18 de juliol); Diana’s Pipol (25 de juliol), amb el seu repertori de clàssics del soul, el blues i el rhythm’n’blues; la solista Sara Roy (1 d’agost) i el cantautor bisbalenc Jordi Serradell (21 d’agost). El cicle es tancarà el 28 d’agost amb un acte organitzar per recordar el professor de l’Institut de Celrà Josep Maria Uyà, que va morir el passat mes d’octubre. La vetllada anomenada Portbou. Alumnes diuen Jma Uyà vol ser un homenatge al poeta, escriptor i professor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.