cultura

El centre d'estudis Alfons el Vell edita un llibre sobre bolets a la Safor

Amb aquesta obra, es pretén abordar el coneixement dels bolets que creixen a diversos ecosistemes i més concretament als que volten la comarca de la safor.

El lector torba la informació necessària per a identificar les principals espècies que es poden recol·lectar durant les eixides pels paratges de la comarca i els seus voltants.

S'hi aporten dades sobre la seua ecologia, així com un mapa amb la distribució coneguda de les diferents espècies existents dins d'aquesta demarcació territorial.

El llibre té un destinatari molt ampli: des del simple afeccionat fins a les persones ja iniciades en la matèria i interessades en els bolets de distribució mediterrània, moltes vegades desconeguts o poc estudiats.

El seu objectiu és donar a conéixer la gran diversitat de fongs existents a les muntanyes més pròximes, moltes vegades infravalorades, així com arribar a entendre l'importantíssim paper ecològic que exerceixen per tal de portar a terme activitats sostenibles amb l'ecosistema.

Santiago García Català (València, 1985) és llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Politècnica de València. Actualment treballa a l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València amb el grup d'investigació liderat per la doctora Eva Barreno, amb l'objectiu de realitzar la seua tesi doctoral en genètica de fongs liquenitzats. Una de les seues principals aficions és la fotografia de la natura, sobretot de flora mediterrània i fongs, així com la seua taxonomia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia