cultura

L'Ajuntament de Gandia concedeix 125.800 euros a les associacions musicals del poble

La Junta de Govern ha aprovat 13 convenis de col·laboració amb associacions musicals de la ciutat per un valor de 125.800 euros per a fomentara l'activitat cultural d'aquestes agrupacions locals i garantir la seua labor d'ensenyament musical durant aquest any.

El coordinador del Govern local, Alfred Boix, ha manifestat que, amb aquests convenis, «el govern municipal acompleix amb el compromís adquirit amb les associacions de Gandia», en aquest cas, les que tenen la música com a protagonista. Així, l'Ajuntament fa palès, un any més, el seu suport a les agrupacions musicals locals.

Les associacions que es veuran beneficiades amb la signatura d'aquests convenis són: el Centre Musical de Beniopa, l'Associació Musical del Grau, l'Associació Pro Música, l'Orfeó Borja, la Muixeranga de la Safor, la Capella Ducal, les Cornetes i Tambors de l'Ecce Homo, el Grup de Dolçainers i Tabaleters del Grau, el Grup de Dolçainers i Tabaleters de la Safor-UPG, la Unió Artístico Musical Sant Francesc de Borja, la Sagrada Família de Corea, el Grup de Danses Roís de Corella i el Mercat de Música en Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia