cultura

La plaça El·líptica de Gandia recupera el cinema d'estiu en juliol

Les pel·lícules es projectaran els divendres d'aquest mes a les a les deu i mitja de la nit i a l'aire lliure

El tinent d'alcalde del districte de la República Argentina i la plaça El·líptica, Vicent Mengual, ha presentat la novetat de la programació de Cinema de barri que s'enceta aquesta setmana en la remodelada plaça El·líptica. Es tracta d'una iniciativa amb la que la ciutat de Gandia recupera aquest estiu l'esperit de les antigues terrasses de cinema.

Segons ha explicat Mengual, durant els propers tres divendres del mes de juliol, la plaça El·líptica es convertirà en un cinema d'estiu a l'aire lliure amb l'objectiu d'oferir «una iniciativa de proximitat entre els veïns aprofitant la recuperació d'un espai d'encontre com és la plaça».

La primera d'aquestes cites cinematogràfiques té lloc divendres 9 de juliol a partir de les 22.30 hores amb la projecció de la segona entrega de la saga Crepúsculo, Luna Nueva. La segona cita serà el divendres 16 de juliol, i arribarà en forma de comèdia de la mà de La cruda realidad. Per últim, posarà punt i final al cicle de cinema de barri una pel·lícula d'acció, Asalto al tren Pelham 123.

Mal ho tenen els dobladors

PERE ROSSELL

Tampoc Gandia serà de les ciutats que passen cinema en valencià/català en aquesta ocasió. Està molt bé allò d'aprofitar la remodelada plaça El·líptica, però a la ciutat més gran de la comarca de la Safor no li pega massa bé, que de les quatre pel·lícules programades per aquest mes de juliol, cap d'elles siga en valencià o català (que ve a ser el mateix) i molt pitjor encara és que amb la dèria de poder projectar darreres obres, no s'haja pensat en cap de les projectades a l'únic festival de cinema valencià que s'hi fa al País Valencià. En tocant aquest aspecte, una vegada més, la ciutat de Picassent li pega mil voltes a molts pobles, viles i ciutats valencians. També a Gandia o a Torrent de l'Horta, posem per cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.