cultura

Uns joves d'Agullent guanyen el concurs de curts

El curt «Jugant amb Foc», dirigit i protagonitzat per un grup de joves d'Agullent, ha estat el guanyador de la primera edició de «l'Acurtat», el I Concurs de Curtmetratges Vila d'Agullent convocat per la regidoria de Joventut d'esta localitat.

L'acte d'entrega dels premis va ser este dissabte 17 per la nit, i prèviament a donar a conèixer el veredicte del jurat, es van projectar els 7 curts a concurs. De fet el nombrós públic assistent a l'acte va decidir amb els seus vots, que el premi del públic també anara a parar a este treball, que narra la història d'uns joves que barregen perillosament alcohol i conducció.

El jurat va atorgar el segon premi al també agullentí, Alberto Sánchez, pel seu curt «Els records», un treball intimista protagonitzat per la seua pròpia àvia.

La totalitat dels treballs presentats a aquesta primera edició, eren de realitzadors de la Vall d'Albaida, i algun d'ells havien estat elaborats de manera col·lectiva per diversos autors. La temàtica dels curts a concurs era lliure, si bé com a requisit havien d'incloure una imatge d'Agullent, panoràmica o d'un racó del poble, i no superar els 12 minuts de durada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia