Música

El Tempo s’amplia amb dos grans concerts a la Copa

Hi actuaran M Clan, Mala Rodríguez i Sofía Ellar, el 7 i el 8 d’agost

Al juliol manté la seu al passeig Arqueològic

El Festival Tempo de Girona celebrarà la 13a edició aquest estiu amb una important novetat: a les activitats que hi tindran lloc, del 15 al 31 de juliol al passeig Arqueològic, el Tempo Village, s’hi sumaran dos grans concerts de pagament a la Copa, els dies 7 i 8 d’agost. Dins l’anomenat Tempo Copa, el dissabte 7 d’agost hi actuarà el veterà grup murcià de rock M Clan i la cantautora Sofía Ellar, i el diumenge 8 el plat fort serà la rapera Mala Rodríguez, precedida per la madrilenya Paula Cendejas, valor emergent de l’escena urbana, també representada pels catalans Dj Choco, Tawa i Amato. Les entrades –39 euros el primer dia; 29 el segon, 55 tots dos dies– s’han posat a la venda aquest matí al web www.tempogirona.com .

Pel que fa al Tempo Village, obrirà la seva programació musical gratuïta el dijous 15 de juliol amb el reggae de Natxo Tarrés & The Wireless i, durant els següents quinze dies, també hi actuaran The New Raemon i Ferran Exceso, els dies 27 i 28 en col·laboració amb el club Yeah!, i Carmen 113, Luw i Twin, el dia 31 com a cloenda, dins l’habitual tàndem amb el festival Neu!. Gerard Solano, Blanquito Zurdito, Ian Sala, Alaire, Laura West, Tokaji Quartet i la banda de glam rock Will & The Dirties també passaran pel Village, juntament amb diverses propostes consensuades amb la Casa de la Música, com ara Abril Gabriele i Momi Maiga. No hi faltaran els vermuts musicals Frit Ravich, amb grups com ara Waltrapa & The Cashmakers i Buena Onda, i el Tempo Llibres, en què Martí Gironell conversarà amb Gerard Quintana, Paula Bonet i Jordi Llobregat. Gironell també hi conduirà un sopar inspirat per Jean Leon, el protagonista de la seva novel·la La força d’un destí.

Concerts inclusius

El festival dirigit per Albert Candela aposta per la inclusió social a través de la música. En col·laboració amb la Fundació ONCE s’han organitzat dos concerts a càrrec de músics amb dificultats visuals: el duet gallec El Sueño de Calíope, el dia 17, i el grup basc Código Bushido, el 24. A més, el grup Rumba 4G, format per joves músics del Sector Est de Girona, actuarà el dia 31 en l’últim vermut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia