Cinema

Torna a Cassà de la Selva el cinema a la fresca amb el cineclub Vuitimig

El cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva oferirà un any més les seves habituals sessions de cinema a la fresca, un clàssic de l’entitat amb més de tres dècades de trajectòria. Les sessions es faran en tres espais diferents de Cassà, entre els quals destaca la novetat d’una projecció a la piscina en una sessió de cinema i bany.

Començarà el 7 de juliol amb l’emissió al pati de Can Trinxeria de The last Waltz, de Martin Scorsese, considerat un dels millors documentals musicals de la història. Al mateix espai, es projectaran els Correcurts de la Macca (14 de juliol) i No mataràs, de David Victori (21 de juliol). Per estrenar el nou espai de projeccions a la piscina municipal –equipament que celebra els deu anys en funcionament– s’ha programat Palm Springs, de Max Barbakow (28 de juliol), una divertida i irreverent comèdia romàntica elogiada per la crítica. Al parc de l’Estació es podran veure Onward (4 d’agost), un dels últims títols de la factoria Pixar; Jojo Rabbit (11 d’agost), una sàtira del nazisme dirigida per Taika Waititi i Atrapa un ladrón (18 d’agost), una comèdia romàntica d’Alfred Hitchcock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia