Llibres

Centenari de Carmelina Sánchez Cutillas

Dimarts a l’Ateneu Barcelonès es va convocar l’acte Matèria de Carmelina, un homenatge a l’escriptora valenciana Carmelina Sánchez-Cutillas l’any del centenari del seu naixement. L’acte va començar amb unes paraules de la presidenta de l’Ateneu Barcelonès, Isona Passola, a qui va seguir la presidenta del PEN Català, Àngels Gregori. “Carmelina Sánchez-Cutillas és una de les autores més interessants i singulars de la nostra literatura”, va dir Gregori. I, en referència al fet que enguany se celebra el centenari del seu naixement, i que Sánchez-Cutillas va ser designada Escriptora de l’Any 2020, prorrogat al 2021 a causa de la pandèmia, per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, hi va afegir: “És exemplar com l’Acadèmia ens ha fet arribar aquesta escriptora aquests dos darrers anys.”

Imma Cerdà i Tudi Turró, de l’Acadèmia Valenciana, i Maribel Guardiola, comissària de l’Any Sánchez-Cutillas, van fer un tast de textos inèdits de l’autora abans que l’actriu Mercè Sampietro fes un recital breu de la poeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.