Música

Espurnes recupera el format habitual, els dies 6 i 7 de maig

El festival llagosterenc rebrà Joan Reig, Gemma Humet, Anna Andreu, Valira, La Ludwig Band, Fetus o Guineu

El Festival Espurnes, que celebrarà la seva cinquena edició els dies 6 i 7 de maig, tornarà al parc de l’Estació de Llagostera i recuperarà el seu format anterior a la pandèmia, amb una dotzena d’actuacions gratuïtes repartides entre el divendres a la nit i la jornada de dissabte. El festival, coorganitzat per La Tornada i el grup Sotrac, amb el suport de la Diputació i l’Ajuntament de Llagostera, celebra la seva cinquena edició i, amb aquest motiu, Sotrac va presentar fa unes setmanes Una sola flama , una cançó inspirada en el festival, gravada amb les col·laboracions de Cesk Freixas, Pau Alabajos, Tona Gafarot, Mireia Vives i Borja Penalba, Sergi Carbonell, Adrià Dilmé i Paula Grande.

El cinquè Espurnes començarà el divendres 6 de maig, a les 20.30 h, amb les actuacions de La Ludwig Band, el nou fenomen d’Espolla, guanyador del Premi Enderrock al millor disc del 2021; els bisbalencs Fetus, amb la seva reivindicació del repertori tradicional de Jaume Arnella en clau punk, i la cantant Anna Andreu, que presentarà per primer cop a les comarques gironines les cançons del seu segon àlbum, La mida, una altra mostra de pop exquisit.

El dissabte, a partir de les 11 del matí, hi actuaran Caïm Riba, que presentarà Llunes de Plató, reconegut amb el premi Enderrock al millor disc de cançó d’autor, i la Colla Jove Percunautes, un projecte comunitari de percussió format a Santa Cristina d’Aro. També hi tindrà lloc un taller de percussió per a la mainada.

A partir de les 5 de la tarda, pels dos escenaris del parc de l’Estació hi aniran passant Gemma Humet, Joan Reig, Valira Guineu –amb el seu èxit Putu any –, Alverd Oliva, Secundària i Sotrac, que presentarà per primera vegada en directe Una sola flama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia