Cultura

Cris Juanico, Pau Riba i Mazoni actuaran en el festival gironí Emergent 2007

Pau Riba, Cris Juanico, Pep Thió, Mazoni o Sanjosex, són alguns dels artistes que actuaran en la tercera edició del festival Emergent 2007 que aquest estiu torna a portar les arts escèniques a diversos pobles del Gironès.

Durant dos caps de setmana d'aquest mes de juliol (del 13 al 21) els municipis de Salt, Llagostera, Madremanya, Vilablareix i Sant Martí de Llémena acullen una àmplia oferta cultural que inclou música, dansa, accions teatrals, circ, poesia, arts plàstiques i audiovisuals.

L'organització del certamen correspon a l'associació Fringe, al Consell comarcal del Gironès, als ajuntaments dels municipis implicats, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

Segons el director artístic del festival, Pere Solés, Emergent té per objectiu oferir una plataforma a nous creadors perquè puguin donar a conèixer els seus treballs.

Per a Solés, "Emergent ofereix un ambient sense pressions comercials als nous creadors però també a artistes consolidats interessats en la recerca de propostes poc convencionals".

L'entrada a l'Emergent és gratuïta i hi destaquen actuacions d'artistes com Pau Riba, Cris Juanico, Pep Thió, Mazoni o Sanjosex sense oblidar la màgia de Fèlix, les acrobàcies de Circ-sense o la poesia de Roger Costa-Pau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.