Música

Concert per recordar Arcadi Oliveres

Albert Oliveres, el fill de l’activista mort ara fa un any, presentarà aquest dimecres el seu disc ‘Preludis d’un adeu’ al claustre del monestir de Sant Cugat

Aquest dimecres farà un any de la mort d’Arcadi Oliveres, l’economista que va lluitar per a un món més just, i el seu fill músic Albert Oliveres el recordarà en la presentació del disc Preludis d’un adeu, al claustre del monestir de Sant Cugat. El concert (20.30h) és d’entrada lliure però cal fer reserva prèvia.

Oliveres fill evoca el pare en un treball que és “una fotografia sonora dels últims quinze dies” de la seva vida. L’actuació compta amb la col·laboració del Museu de Sant Cugat i de l’Ajuntament de Sant Cugat, ciutat que el va nomenar fill predilecte a títol pòstum.

Produït per Primavera Labels i sota la direcció artística de Martí Sancliment, juntament a un equip artístic format per l’escenògraf Roger Badia i el dissenyador d’il·luminació Jordi Berch, entre d’altres, el disc recull deu improvisacions editades en vinil.

Oliveres proposa un espai escènic íntim i que s’anirà modificant al llarg de l’espectacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.