Música

Els Pets publiquen el primer senzill de ‘1963’

Aquesta mitjanit han estrenat la cançó ‘Ulls com piscines’ i el videoclip corresponent, realitzat per Álvaro Sanz

L’àlbum, titulat amb l’any de naixement dels músics, es llançarà el 29 d’abril

Aquesta mitjanit Els Pets han publicat Ulls com piscines, el primer senzill del que serà el seu tretzè disc d’estudi, titulat 1963 (RGB Suports)que veurà la llum el 29 d’abril. Aquest primer senzill ha sortit acompanyat d’un videoclip, on Els Pets han apostat, un cop més, pel realitzador Álvaro Sanz.

Ulls com piscines es presenta com “una píndola de pop amb majúscules, amb guitarres esmolades i una tornada marca de la casa, refrescant com un gelat de llimona i lluminosa com un matí d’estiu”.

El nou disc d’Els Pets es titula 1963 perquè aquest és l’any en què van néixer els seus tres membres, Joan Reig, Lluís Gavaldà i Falin Cáceres, que porten tota la vida junts. Amb aquest títol, Els Pets volen “retre homenatge al present, però sense oblidar-se del passat, que és imprescindible per entendre i gaudir el seu moment actual”. Aquesta idea serveix de fil conductor també per a la música i així ho reflectiran les seves noves cançons, inspirades en clàssics de la new wave britànica de finals dels anys setanta i principis dels vuitanta, però amb una mirada moderna i contemporània. Així és també a les lletres que, al llarg del disc, recuperen el to irònic i descregut dels seus inicis, sense renunciar mai al detallisme quotidià ple de sensibilitat que sempre els ha caracteritzat. El disc ha estat produït per Joan Pons (El Petit de Cal Eril), que l’ha enregistrat en format analògic al seu estudi Teatre de ca l’Eril, de Guissona. La portada del disc és obra del dissenyador gràfic Gerard Joan.

La gira d’aquest nou treball d’ Els Pets comença el dia 30 d’abril al Festival Strenes de Girona, on les entrades estan exhaurides des de fa setmanes, i després passarà pel Teatre Principal de Mallorca, el Teatre Atrium de Viladecans, el Teatre Fortuny de Reus, el Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell, el Festival Internacional de Música de Cambrils i el Summerfest Cerdanya de Puigcerdà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva
Cultura

Ivan Ivanji, escriptor serbi i supervivent d’Auschwitz

ART

El paper pioner d’Espais, en una exposició a Girona

Girona
Cultura

Personatges de tres obres de Guimerà a la façana de la Casa Mural del Vendrell

El Vendrell
figueres

Dibuixos del Dalí adolescent per commemorar els 120 anys del seu naixement

FIGUERES
lletres

Núria Cadenes, Jordi Masó i Maria Mercè Roca, finalistes del Llibreter

barcelona