Música

El Quartet Casals fa 25 anys, amb Bach

El Quartet Casals , que acaba de fer 25 anys de trajectòria ininterrompuda, ho celebrarà amb l’enregistrament de L’art de la fuga, de J.S. Bach, considerat el big-bang de la música per a quatre veus, i a la tardor també amb el comissariat de la II Biennal Internacional de Quartets de Barcelona a L’Auditori. Vera Martínez Mehner, Abel Tomàs Realp (violins), Jonathan Brown (viola) i Arnau Tomàs Realp (violoncel) afirmen que, després d’uns anys dedicats a diverses integrals de compositors de referència i encara amb la integral de quartets de Mozart entre mans, tenen ganes de gaudir de la maduresa del conjunt tornant a la “varietat” i escollint el que més els agrada. El Quartet Casals va debutar el març del 1997 a Toledo i, després de la incorporació de Jonathan Brown el 2002, no hi ha hagut cap canvi entre els seus integrants.

El Quartet Casals havia tingut sempre L’art de la fuga com un referent i ara l’acaba d’enregistrar a la Col·legiata de Cardona amb motiu del seu 25è aniversari. L’àlbum es publicarà properament amb el segell Harmonia Mundi, habitual del quartet. A més, la peça donarà contingut a la segona edició de la Biennal Internacional de Quartets de Barcelona, el comissariat de la qual recau novament en el conjunt català conjuntament amb L’Auditori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia