Música

Rosalía ven en un dia 135.000 entrades per als concerts de la seva gira estatal

Actuarà els dies 23 i 24 de juliol al Palau Sant Jordi

Les entrades van dels 50 a més de 400 euros

L’artista catalana Rosalía ha venut unes 135.000 entrades per als concerts que oferirà a Espanya dins de la seva propera gira mundial, en el primer dia en què podien comprar-se, divendres passat, segons ha informat aquest diumenge la promotora Live Nation.

Rosalía va anunciar el passat 19 d’abril el Motomomami World Tour, una gira de presentació del seu tercer disc per 15 països on protagonitzarà 46 concerts fins al desembre vinent, quan conclourà el seu periple a París.

Les entrades per assistir als dotze concerts de Rosalía a l’Estat espanyol oscil·len entre els 50 i els 413,50 euros, les més cares de les localitats considerades VIP.

El públic d’Almeria serà el primer a comprovar la nova posada en escena de Rosalía, que estrenarà el seu espectacle el 6 de juliol al recinte firal de la ciutat andalusa. A partir de llavors, viatjarà per l’Estat amb doble parada a Madrid i Barcelona: el 19 i 20 de juliol al WiZink Center i el 23 i 24 de juliol al Palau Sant Jordi.

Abans passarà per Sevilla (9 de juliol), Granada (12), Màlaga (14) i València (16). I després acabarà el periple peninsular a Bilbao (27 de juliol), La Corunya (29) i Palma de Mallorca (1 d’agost).

En el seu salt al continent americà, Rosalía donarà tres concerts a Mèxic: Ciutat de Mèxic (14 d’agost), Guadalajara (17) i Monterrey (19). També visitarà Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico i Canadà. A Estats Units farà parades en una desena de ciutats, com Boston, Washington, Sant Francisco i Atlanta, amb doble recital en el Radio City Music Hall de Nova York i el YouTube Theater de Los Angeles. Finalment, ja en els últims mesos de l’any, tornarà a Europa, on recorrerà Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i Regne Unit fins tancar el recorregut a París, el 18 de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia