Música

Savall dirigeix a Amsterdam

Jordi Savall dirigirà aquest cap de setmana per primer cop l’orquestra simfònica centenària dels Països Baixos del Concertgebouw, que té la seu en aquesta sala de concerts d’Amsterdam. El primer tindrà lloc divendres dins del cicle Essentials i oferirà la Suite número 3 de Johann Sebastian Bach i la Música per als Reials Focs d’Artifici, de Georg Friedrich Händel.

Diumenge, per la seva banda, el músic igualadí dirigirà un concert que inclou aquestes dues obres a més de la Suite Les Boréades, de Jean-Phillipe Rameau, i el Concerto Grosso “La Follia”, de Francesco Geminiani.

Savall ha estat convidat com a especialista del període barroc per aprofundir aquest estil en el repertori de l’Orquestra del Concertgebouw, considerada un referent en la interpretació dels grans compositors romàntics i del segle XX i dirigida, en el passat, per Strauss, Mahler, Stravinsky, Bartók i Prokofiev.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia