Cultura

Comença el Festival de Jazz d'Arenys de Mar

Des del 20 de juliol i fins a mitjans d’agost se celebra a Arenys de Mar un festival de jazz amb un cartell ple de reconeguts jazzistes d’arreu.

Entre els artistes més destacats que passen pel festival hi trobem l’actuació del bateria de Missouri Julian Voughn. El músic destaca per la seva gran solidesa rítmica i una llarga experiència en diferents contextos que l'acrediten com a músic molt cotitzat, i un dels més coneguts referents de l'escena local. Sota el nom de Visions, el bateria i líder de la formació, presenta el seu treball en formació de quintet, i on ofereix una nova mostra de les seves visions del jazz incloent composicions pròpies.

Altres dels músics que deixaran la seva empremta al festival són Sandy River Jazz Band (el 3 d’agost), Sitjazz Band (el 10 d’agost), Gospel Soul (el 17 d’agost) i Cris Juanico i Original Jazz Orquestra (24 d’agost). El festival, des de la seva primera edició, ha apostat també pel jazz català, així el 20 de juliol van actuar la Big Band Granollers.

El festival de jazz d’Arenys de Mar celebra la seva 16a edició en homenatge a Tete Montoliu i compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb el Carnet Jove o el Carnet +25 es pot gaudir de descomptes en els concerts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.