Arts escèniques

Llarga catifa vermella en el darrer comiat de Tricicle

Ahir, al Liceu, es va viure l’última funció de Tricicle. Després de més de quatre dècades als escenaris i milions de seguidors arreu del món, la platea del Liceu lluïa molta presència artística, que no es va voler perdre aquell comiat, que, en realitat, completa els altres dos intents anteriors (al Victòria el 2018 i al Coliseum el 2020, que va malbaratar la pandèmia). Hi havia els actors José Corbacho, Cayetana Guillén Cuervo, Sílvia Abril i Carlos Latre; les models Martina Klein, Vanesa Lorenzo, Elsa Anka i Julieta Gràcia; els periodistes Andreu Buenafuente, Toni Clapés, Josep Cuní, Tatxo Benet i Boris Izaguirre; els referents de l’esport Àlex Corretja, Ona Carbonell, Kike Sarasola i Joan Laporta; el cantant Joan Manuel Serrat; l’escriptor Eduardo Mendoza; el cuiner Jordi Cruz, i l’empresari Fede Sardà, entre d’altres.

Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir (salvant alguna substitució per algun accident puntual) han estat els tres intèrprets de la companyia. Tots tres continuaran, a més o menys distància, en el món de l’espectacle però ja no vestiran més de Tricicle. El trio s’ha caracteritzat per ser el grup d’intèrprets més longeu en l’escena catalana i per sortir a saludar els espectadors a la sortida després de cada funció. El seu Hits chimpum va recollir els gags més estimats del trio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA