Música

música

L’Acampada Jove proposa tres dies de música i compromís

“Estima la música, combat el feixisme”, aquest és el lema de l’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana, que avui inicia una nova edició a Sant Sadurní d’Anoia, on actuaran 26 grups i solistes en tres dies, amb altres activitats complementàries. Aquest és el segon any de l’Acampada Jove a Sant Sadurní d’Anoia, després d’haver passat per Arbúcies –on va néixer el 1996–, Sant Celoni i Montblanc.

Les actuacions del festival començaran avui a les 17.30 h a l’Espai República amb el grup gironí Oxigen, com a guanyador del concurs Destaca’t, al qual seguiran Maio i Mushkaa. Ja al vespre, a l’Espai Independència la música continuarà, per aquest ordre, amb Scorpio, The Tyets, Lildami, Santa Salut, Flashy Ice Cream i PD Candela, que començarà a punxar sobre les sis de la matinada, poc abans que surti el sol.

La jornada de divendres començarà a l’Espai República amb Sara Roy i Habla de Mí en Presente, i continuarà a l’Espai Independència amb Sexenni, Julieta, La Fúmiga, Triquell, Figa Flawas i Lo Puto Cat. La darrera jornada del festival, la del dissabte, es posarà en marxa a la tarda amb Miquel del Roig i Cactus a l’Espai República, i tindrà una potent recta final a l’Espai Independència amb Xavi Sarrià, Els Amics de les Arts, Buhos, Auxili, Jazzwoman i Les que Faltaband. També està prevista l’actuació de la Sidral Brass Band.

Dissabte a la tarda tindrà lloc un acte polític, El vot que més els molesta, amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i altres dirigents d’ERC.

Les entrades de l’ Acampada Jove encara estan a la venda, des d’avui a la taquilla del recinte, amb preus que es mouen entre els 20 i els 25 euros per dia i els 47 euros de l’abonament, amb dret a acampar. Hi ha descomptes per als usuaris del Carnet Jove i per als residents a Sant Sadurní d’Anoia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

arts escèniques

La 8a edició del Seminari en arts i formació proposa les arts per a transformar l’educació

Girona
Cultura

Tornen les Nits a la fresca al GEiEG

Girona

L’ambaixador del doble exili a París

Barcelona
CULTURA

Santa Susanna consolida la programació de petit format amb el vuitè Micròmetre

Santa Susanna
RIPOLLÈS

Cinema Transhumant gira per cinc residències d’avis amb dues pel·lícules

RIPOLL
ÒPERA

El Liceu infla de romanticisme ‘top’ el tràgic destí d’‘Adriana Lecouvreur’

BARCELONA
Emili Bayo
Novel·lista

“Tota la novel·la és plena d’homenatges i referències culturals”

Barcelona
música

L’Estadi Olímpic inicia la temporada de grans concerts

Barcelona
música

Parellop obre amb ‘Una llum al camí’ una sèrie de singles que sortiran al llarg del 2024

girona