Música

societat

El Cor Maragall torna per Tots Sants amb un concert en memòria de l’Iris Martí

El dia de Tots Sants, 1 de novembre, el Cor Maragall actuarà com és habitual a la sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona. Enguany el concert serà a les sis de la tarda.

El concert UN-Í-SON serà dedicat a l’Iris Martí i Pujolràs, membre del cor que va morir en un accident quan, en una cruïlla, un cotxe va envestir la seva bicicleta. Per aquest motiu també participaran en el concert la Coral Xàntica, dirigida per Sara Pujolràs, i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, dirigit per Isabel Mantecón, cors en què l’Iris també cantava. El Cor Maragall se suma a la crida a l’adopció de mesures per a la pacificació del trànsit a la ciutat i amb els seus cants vol alçar un clam per reclamar justícia.

D’altra banda, el concert UN-Í-SON farà una crida a defensar la bellesa de la natura mitjançant els quatre elements: aire, terra, aigua i foc/llum. Les peces facilitaran l’aproximació a realitats diverses, temporals i geogràfiques, i posaran en relleu la necessitat d’un canvi profund de la relació entre la humanitat i el planeta. El Cor Maragall ha titulat el concert amb el mot UN-Í-SON per definir la unitat entre la humanitat i el planeta: “Entre tots, sense discrepàncies, l’hem de salvar per al bé, per a la felicitat i benestar de les generacions futures”, expliquen fonts del cor. Com a preparació per al concert, aquest estiu, la coral ha promogut a les xarxes la implicació de la ciutadania en la protecció del medi ambient i la conservació de la natura amb la supressió d’envasos de plàstic, mitjançant la campanya #unviatgersostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia