Cultura

Cervià inaugura la restauració de la Torre de les Hores

Hi ha hagut una intervenció que ha durat dos anys

L’Ajuntament de Cervià de Ter va inaugurar la Torre de les Hores, registrada com a Bé Cultural d’Interès Nacional, després de dos anys de treballs de restauració. L’alcalde, Guillem Surroca, va remarcar que es tracta d’una intervenció molt acurada que preserva els valors històrics, artístics i culturals d’aquest monument, promoguda per l’anterior consistori l’any 2022.

L’acte va comptar amb l’assistència de Maite Tixis, en representació de la Diputació de Girona i amb l’equip de professionals que ha executat els treballs de rehabilitació i millora, l’arquitecte Pep Fortià i la restauradora Cristina Thió. L’historiador, Isaac Rufí va fer un extens repàs als segles de vida de la Torre. La presentació es va acabar amb un concert amenitzat pels alumnes de l’Escola de Musica del Gironès i la presència de la directora i professora de llenguatge musical i piano, Glòria Galindo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.