Arts escèniques

TEATRE MUSICAL

‘El Petit Príncep’ torna amb noves projeccions hologràfiques

El Petit Príncep, musical d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 que revisa en clau moderna el clàssic d’Antoine de Saint-Exupéry i, en nou temporades, ha sumat ja prop de 400.000 espectadors, encetarà avui a Barcelona la seva desena temporada, prevista fins al 28 de gener a Paral·lel 62.

Una posada en escena amb noves projeccions hologràfiques ideada pel Desilence Studio de Barcelona caracteritzarà el nou muntatge, amb una estètica global “més moderna”, segons la definia ahir Tatiana Halbach, responsable, junt amb Søren Christensen, de Desilence que és fruit de l’ús cada vegada més gran d’eines tridimensionals. “Un dels èxits de l’espectacle són les projeccions que Desilence havia fet i que ara seran les noves projeccions”, vaticinava Àngel Llàcer, que es posarà en la pell de l’aviador en algunes funcions, en la presentació, ahir, de la nova temporada, que culminarà, el 28 de gener, amb una funció especial amb diferents convidats i la intervenció de les persones que han format part d’El Petit Príncep durant aquests deu anys. Entre els intèrprets de l’obra hi ha Enric Cambray, Manu Guix, Àngel Llàcer, Iñaki Mur, Miguel Ángel Sánchez, Carme Millán i, en el paper de rosa, Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del concurs de TV3 Eufòria, que, ahir, recordava que la primera cançó que va demanar al seu professor de cant de preparar quan tenia dotze anys era, precisament, La rosa d’El Petit Príncep, i admetia que, per a ella, treballar algun dia amb Llàcer i Guix en el muntatge era “inimaginable”. Manu Guix, per la seva banda, va anunciar ahir també que estan preparant un nou disc d’El Petit Príncep que es publicarà l’any que ve per celebrar aquest desè aniversari amb noves cançons, que encara no sap si s’incorporaran al muntatge.

El llibre de Saint-Exupéry, publicat el 1943 i traduït del francès a 260 idiomes, ha estat adaptat per Marc Artigau i Àngel Llàcer amb la voluntat de transmetre el caràcter “transversal i intergeneracional de la història”. Bet Orfila, coordinadora de La Perla 29, explicava ahir que, de l’espectacle, s’han fet nou temporades amb 335.000 espectadors i 649 funcions, a les quals ara caldrà afegir-n’hi 64.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona