Música

MÚSICA

Eduard Carreras, històric del blues gironí, viatja en el seu nou disc als orígens del ‘rock’n’roll’

El disc ‘Tornem als 50’s’, que inclou adaptacions al català i castellà d’alguns clàssics i temes propis, arribarà dijous a les plataformes i es presentarà divendres a la Cafeteria Venècia de Girona

Porta 34 anys voltant pels escenaris amb diferents projectes: De Rostoll, Blues de Rostoll, Siluets, Borderline Blues Band i, més recentment, els duets Pexsom Blues i Ànima Negra. Eduard Carreras és, per tant, un històric de l’escena musical gironina i, més concretament, del blues, tot i que també ha fet incursions en altres gèneres germans. El seu últim disc en solitari, Tornem als 50’s (Pensosfera), és un homenatge a Elvis i altres pioners del rock’n’roll, amb adaptacions al català i el castellà d’alguns dels seus clàssics com ara Hound Dog (Perrito faldero), Fever (Febre), Heartbreak Hotel (L’hotel dels cors trencats), Jailhouse Rock (Rock de la cárcel) i Mistery Train (Subo al tren), més alguns temes propis com ara Qui té duros fuma puros.

Tornem als 50’s arribarà aquest dijous, 15 de febrer, a les plataformes digitals, i el divendres 16 es podrà adquirir en format físic al concert de presentació del disc que Eduard Carreras oferirà a la Cafeteria Venècia de Girona (Av. de Sant Narcís, 75; 18.30 h, entrada lliure). Serà una actuació acústica, juntament amb el seu company en el projecte Ànima Negra, el baixista Dani Sánchez. També s’espera que hi assisteixin altres músics convidats.

Tornem als 50’s s’ha publicat en CD i també en una memòria USB que inclou, a més a més, el disc anterior de Carreras, Camins 1991-2018, i es presenta en un petita carpeta acompanyada d’un llibret amb les lletres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona